2013년 10월 5일 토요일

Gift actie voor zieke kinderen door WMS Church of God Rotterdam wmscog

aaa
ROTTERDAM - Op zondag 24 februari, hebben in de Hoogstraat, ondanks het slechte weer, 256 mensen meegedaan met de actie: “Deel de liefde van Moeder met zieke kinderen.”
Deze gift actie is met de gedachte van een moeder die voor haar kind zorgt en hoop geeft aan ouders van zieke kinderen die in moeilijke tijden verkeren. Deze liefde is absoluut nodig voor moeder en kind in deze tijd die steeds harteloos en financieel moeilijk wordt door conflicten en crisis.

De voorvechter die deze liefde deelt is een religieuze groep, de World Mission Society Church of God (Hoofdpastoor Kim Joo-cheol). De kerk voert op grote schaal vrijwillige activiteiten uit op verschillende gebieden zoals bloeddonatie, uitdelen van voedsel, helpen van behoeftige buren zoals eenzame ouderen, het brengen van hoopgevende bezoeken aan bewoners alsook milieu schoonmaak activiteiten, over de hele wereld ongeacht grenzen, ras en religies. 

Alle 256 deelnemers hebben met een blije gedachte aan de actie voor de zieke kinderen, en niet te vergeten hun ouders, deelgenomen. Ze waren allemaal geïnteresseerd in deze Gift actie en waren bovendien geraakt door deze goede actie. Door alle kerkleden werden deelnemers verwelkomd met een lach en een dans. De missionaris van de kerk zei:” Tegenwoordig is de gemeenschap steeds kouder aan het worden. Ik ben blij deze goede actie te doen. Wij volgen het voorbeeld van God, die ons leert om je naasten lief te hebben als jezelf. Onze kerk zal doorgaan met het toepassen van Gods liefde door middel van deze acties en hoopt dat meer mensen de liefde van Moeder zullen delen met hun naaste.”

Op zondag 3 maart en 10 maart a.s. van 12.00 – 18.00 uur staan de kerkleden weer op de Hoogstraat (tegenover Sport 2000) en kunnen mensen meedoen door een nieuwe knuffelbeer (max.20 cm groot) te doneren aan een ziek kind of door een wenskaart te kopen ter waarde van €2 aan onze tent op de Hoogstraat. Na het kopen van de wenskaart is het bovendien mogelijk om de wenskaart te personaliseren met een mooie, liefdevolle boodschap voor een ziek kind. De opbrengst van de verkochte wenskaarten wordt gebruikt om nog meer knuffelbeertjes te kopen.

Met de beertjes willen wij de zieke kinderen in Kinderziekenhuizen, waaronder het Sophia Kinderziekenhuis, een troostend, beschermend en een liefdevol gevoel bezorgen. 
AAA

댓글 없음:

댓글 쓰기