2013년 10월 5일 토요일

wmscog Rotterdam met vrijwillige activiteiten kandidaat Kroonappels

http://www.dichtbij.nl/rotterdam-prins-alexander/regionaal-nieuws/artikel/2656245/wms-church-of-god-rotterdam-met-vrijwillige-activiteiten-kandidaat-kroonappels-.aspx 주소복사

aaa
ROTTERDAM - Drie zondagen, 24 februari, 3 en 10 maart j.l. hebben in de Hoogstraat, ondanks het koude winterse weer, 662 mensen meegedaan met de Gift actie van de WMS Church of God: “Deel de liefde van Moeder met zieke kinderen.”
Deze Gift actie is met de gedachte van een moeder die voor haar kind zorgt en hoop geeft aan ouders van zieke kinderen die in moeilijke tijden verkeren. Deze liefde is absoluut nodig voor moeder en kind in deze tijd die steeds harteloos en financieel moeilijk wordt door conflicten en crisis.
De voorvechter die deze liefde deelt is een religieuze groep, de World Mission Society Church of God (Hoofdpastoor Kim Joo-cheol). De kerk voert op grote schaal vrijwillige activiteiten uit op verschillende gebieden zoals bloeddonatie, uitdelen van voedsel, helpen van behoeftige buren zoals eenzame ouderen, het brengen van hoopgevende bezoeken aan bewoners alsook milieu schoonmaak activiteiten, over de hele wereld ongeacht grenzen, ras en religies.
Door alle kerkleden werden deelnemers verwelkomd met een lach en een dans.
Tijdens de actie was ook Tanja de Koning van Vrienden van het Sophia aanwezig en zei:
“Ondanks het koude winterweer heb ik hier een heerlijk en warm gevoel bij jullie, alsof je in een warm bad komt. Het is een mooie actie en goed initiatief van de Church of God, waar iedere Rotterdammer, elke Nederlander blij mee moet zijn. Je gaat je zieker voelen als je in leeg bed ligt, dus die warme knuffel is wel heel erg fijn.”
Alle 662 deelnemers hebben met een blije gedachte aan de actie voor de zieke kinderen, en niet te vergeten hun ouders, deelgenomen.
Deelnemer Rob Markus zei: “De kinderen vechten voor hun leven en zitten samen met hun ouders in een moeilijke periode. Ik vind het alleen maar goed dat er mensen, zoals van de WMS Church of God, zich inzetten in hun vrije tijd op vrijwillige basis en in dit koude weer, om die kinderen een hart onder de riem te steken, dit is hartverwarmend.”
Deelnemers waren allemaal geïnteresseerd in de Gift actie en waren bovendien geraakt door deze goede actie en gaven reacties als: “Het is verschrikkelijk om op jonge leeftijd kanker te hebben, dus om te helpen is geweldig. Ik ben zo blij dat jullie dit doen, je komt hier voorbij en het gevoel van liefde trekt je aan. Het is een ontzettende goede actie van de Church of God, jullie weten wat naasten liefde is.”
 
Van de mogelijkheid om de wenskaart te personaliseren met een mooie, liefdevolle boodschap of tekening voor een ziek kind of voor zijn/haar ouder(s) werd door 288 deelnemers gebruikt gemaakt. De opbrengst van de verkochte wenskaarten wordt gebruikt om nog meer knuffelbeertjes en de Cliniclowns knuffel 'Toet' te kopen. Bovendien zal voor de ouders van deze zieke kinderen die verblijven in het Ronald McDonald huis een lunch of maaltijd worden klaargemaakt.
De World Mission Society Church of God Rotterdam is kandidaat voor de Oranje Fonds Kroonappels. Word jij ook blij van onze sociale initiatieven van liefde, stem dan op ons op 15,16,17 maart via de website .....
AAA

댓글 없음:

댓글 쓰기